Stara wersja:
Pączki robione na parze z słodko-pikantną posypką: cukrem i cynamonem.
Nuty głowy: jabłko, zielone rośliny, irys, fiołek.
Nuty serca: przyprawy, cynamon.
Nuty bazy: syrop klonowy, piżmo.
Offline
Mój pierwszy wosk z Kringle. Bardzo udana kompozycja, świetnie wyważony słodko-kwaśny zapach. Połączenie kwaśnego jabłka z cukrem pudrem i szczyptą cynamonu.
Offline
Atkins Cider Donut przywodzi na myśl klasyczne angielskie pączki Aktinsa, które pachną jabłkiem i cynamonem. Zapach jest cudownie intensywny, ale dość przewidywany. Często przyrządzam jabłka z kruszonką, które pachną niemal identycznie. Zapach mnie nie zaskoczył, ale mogę go polecić miłośnikom wszelkiej maści jabłeczników. Daje dużo ciepła, przenosząc myślami do wiejskiego sadu pełnego dojrzałych jabłek.
Offline
VIP
kurcze jak nie lubię ciastek, pączków i tego typu rzeczy to w tym zapachu się zakochałam i sama nie wiem jak to możliwe zapach pieczonych jabłek z cynamonem, delikatny i absolutnie nie za słodki i nie mdlący, skoro ja go polubiłam to znaczy, że musi być genialny
Offline
Ciasto jabłkowe posypane cukrem pudrem zmieszanym z cynamonem. O ile jestem przeciwniczką cynamonu w świecach zapachowych to w tej kompozycji go pokochałam. Nic nad niczym nie dominuje, czuć przede wszystkim jabłka, ciasto i mgiełkę cynamonu.
Oceniam jeszcze starą wersję, nie wiem czy jest jakakolwiek różnica pomiędzy nowym a starym zapachem, jednak mam nadzieje, że go całkowicie nie zmienili. Zapewne na świece się nie skuszę ale w wosku nie zabraknie go w moich zapasach
Offline