VIP
Jest boski, słodki ale nie przesłodzony, świeży, radosny i bardzo optymistyczny. Kolor wosku, fenomenalny! Mocnbardzo dobra, wychodzi poza duży pokój. Mam duży sloj i bardzo sie cieszę
Dotychczas jedynie lubiłam melona pod postacią owocu w szynce, a tu taka miła niespodzianka. Mam wosk, jest intensywny, czuję dojrzałego melona z jakąś cytrusową nutą. Owocowy, optymistyczny,rześki, bardzo przyjemny. Polecam !
VIP
Dla mnie jest to lepsza wersja pink sands. Czuć tu więcej owoców i wodną nutę. Owocowy ulubieniec, a do tego mocy mu nie można odmówić
a ja wolę chyba właśnie Pink Sands. Może jednak wolę troszkę bardziej na świeżo a mniej na owocowo? Aczkolwiek, nie powiem, zapach dość mocny jak na melona, słodki i ciekawy - mam sampler i wosk i nie zamierzam sie pozbywać żadnego, mimo że na duży słój chyba bym się nie szarpnęła.
Wielkie dzięki Carmell za wymiankę z tym zapachem Moim zdaniem jest przepiękny. Uwielbiam zapach melona a ten jest słodki ale ma wodnistą nutę. Będzie moim ulubieńcem na lato. Chciałabym gdzieś zdobyć duży słój ale jeśli mi się nie uda to zakupię w sierpniu kiedy pojawią się w Europie średnie słoiki.
Nie mam pojęcia co wszyscy czują ciekawego w tym zapachu, jak dla mnie jest taki nijaki Powinnam od razu zaznaczyć, że nie znoszę zapachu melona/ogórka jak dla mnie jest zbyt świeży. Ten akurat jest w wersji delikatnej i tak naprawdę nie przeszkadzam mi, ze się pali w kominku jednak szukam pewniaków a ten nim nie jest.
Słyszałam opinię "wodnisty" ale nie wiedziałam co to ma znaczyć, teraz już wiem. Zapach jest bardzo orzeźwiający i przywodzi mi na myśli zimnego zmiksowanego melona. Bardzo ładny i pewnie będę szukać więcej niż połowa tarty, którą dostałam od Destiny.
Pachnie jak dojrzały melon prosto z lodówki z leciutką nutką sztuczności. Miałam kiedyś melonową mgiełkę z Avonu i to jest bardzo zbliżony zapach. Do czego się jednak bardzo przyczepię to trwałość. Nie wytrzymał nawet jednego tealighta, bardzo słabiutko. Mam dwie tarty, wypalę latem i nie będę tęsknić.