Zapach nadal mi się bardzo podoba, przepiękny mix owocowy, soczysty, orzeźwiający. Kliknę duży słój. Oby tylko nie był zbyt delikatny.
Snula napisał:
całkiem fajny, pierwsze skojarzenie z tym zapachem to guma Donald.
Coś w tym jest! ; ))
Kiedy po raz pierwszy miałam okazję niuchnąć ten zapach, przypadł mi od razu do gustu. Lubię takie. Moim zdaniem jest intensywny, aczkolwiek z nutą delikatności. ; ))
ładny, naturalny - bardziej mi pasuje niż honeydew melon. Ale bardzo szybko się ulatnia i to mine troszkę zniechęca... chociaż lubię go kiedy mam ochotę na coś lekkiego, słodkiego, nieinwazyjnego.
Przy wosku mialam wrazenie ze ulatnia sie juz po wypaleniu polowy podgrzewacza. Moze to kwestia wosku zwoetrzalego a mlze po prostu on w wosku taki jest bo teraz mialam okazje powachac swiece u znajomej w trakcie palenia i zapach swoetny. Taki delikatny choc wyczuwalny i caly czas sie trzyma choc po zgaszeniu szybko zanika. Teraz sama czekam na swiece!
Ostatnio edytowany przez YankeEla (2014-06-11 06:23:46)
cheyenne napisał:
Zakochałam się w tym zapachu! Delikatny, melonowo-pomarańczowy z nutką wanilii. Idealny na ten skwar co mi się z nieba leje dzisiaj
dokładnie tak - melonowo-pomarańczowy z wanilią. lekki i przyjemny, w sam raz na upały.
tea light
Dojrzały, słodki, soczysty melon. Intensywność w sam raz. Nic dodać nic ująć, wprost stworzony do palenia latem