Naprawdę fajny, kojarzy mi się z domowymi lodami truskawkowymi. Jednak czegoś w nim brakuje - może czegoś co dawałoby bardziej lodową nutę?
Wąchając na sucho rozważałam sprawę słoja, ale jednak spasuję...
Gosia napisał:
A ja mam zupełnie inne uczucia co do niego. Zamiast lodów truskawkowych czuję cukierki Alpenliebe. Słodko i cukierkowo
pjona! tez mi tak pachnie, truskawkowo-smietankowo
tea light
Ayashi napisał:
podpinam się pod opinię o Alpenliebe!
Ja też, niezwykle trafne porównanie Nie polubiłam tego zapachu - słodki, lukrowaty, musiałam zgasić podgrzewacz i przewietrzyć mieszkanie, bo stawał się nieznośnie mdły
Przy wąchaniu na sucho jest jeszcze gorszy - zalatuje sztucznością, okropieństwo...
Ostatnio edytowany przez qrcze_pieczone (2014-02-09 21:02:09)
sampler
Piękny zapach lizaków chupa chups czekam na dużą świecę w promocji
Jak dla mnie jest bardzo słabo wyczuwalny, przez pierwsze dwa palenia prawie go nie czułam. Mieszam z Pink Sands i wtedy coś czuję.
tea light
Teoretycznie fajny zapach na lato... Ale nie dla mnie. Zdecydowanie zbyt słodki, nieco mdły. Momentami mi zalatywało taką tanią tradycyjną czerwoną oranżadą
Paliłam wosk, na pewno bym nie kupiła słoika.
tea light
zupełnie nie dla mnie. Zapach męczący i mało owocowy. Widzę, że ma wiele fanek więc to z pewnością kwestia gustu
tea light
Dla mnie to są lody śmietankowe z owocami . Dużo słodyczy, kremowości. Jestem jednym z fanów tego zapachu.
Nie jest naturalnie, ale...
posiadam duży słój i malutki no i kilka samplerów. Świece bardzo dobrze wyczuwalne. Pachnie jak lody truskawkowe dosłownie. Zamrożona ,kremowa śmietanka + rozgniecione i zasypane cukrem truskawki, jak lizak truskawkowo-śmietankowy chupa-chups. Lubimy się, latem
Ostatnio edytowany przez nika87 (2015-09-29 18:38:55)